Verzenden & retouren

SPACES

Goederen kunnen alleen de plaatsen en landen binnen de site voorzien van zorg. Voor de aankoop verzoeken van landen die niet worden vermeld als je koopt, stuur dan een e-mail naar Customer Care

Verzending beleid

Leveringen aan niet-lidstaten van de Europese Gemeenschap zijn onderworpen aan douanerechten, import en lokale belastingen op basis van de wetten in het land van verblijf. Er zijn twee soorten programma's naar deze landen: DDP (delivered duty paid) of DDU (Delivered Duty onbetaalde).

Leveringen aan niet-EU-lidstaten zijn momenteel geïndiceerd DDP met uitzondering van een aantal landen, voor de conditie DDU in het product: verschuldigde bedrag door de klant bij de check-out al bevat de douanerechten en andere belastingen, zoals BTW: zodat de prijs is de prijs die betaald en de klant zal geen verdere vraag naar betaling van de rechten van de vervoerder of de douaneautoriteiten in de levering niet ontvangen. BTW niet van toepassing op klanten die in niet-EU-landen gelden.

Verzendkosten en tijden

Bestellingen worden zo snel mogelijk worden toegelaten is de betaling en de items zijn beschikbaar eenmaal gevuld. De orders zullen worden verwerkt op de volgende tijden van maandag tot vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur. Bestellingen die in het weekend zal worden uit de volgende maandagochtend worden verwerkt. Tot slot worden de bestellingen op een feestdag zijn geplaatst verwerkt op de volgende werkdag.

Levertijden kunnen variëren afhankelijk van de ontvangen tijd van de bestelling.

Italië Express Shipping: levering voorzien binnen 24-48 uur na verzending.
Europe Express Shipping: levering binnen 3-5 werkdagen geleverd.
Verenigde Staten van Amerika, Canada, Japan: Levering voorzien binnen 3-5 werkdagen.
Rest van de wereld: de levering voorzien binnen 3-7 werkdagen na het land van bestemming
RUSLAND: de douaneautoriteiten in deze bestemming hebben onlangs speciale beperkingen ingesteld op de invoer en dus alle zendingen zijn onderhevig aan private buitengewone inspectie procedures in een hoger aantal douane investeringen en verhoging van de levertijden te weerstaan. De goederen worden in de regel binnen 30 dagen na de datum van verzending.

De tijden verwijzen naar leveringen in de grote steden. Vertragingen in de levering wordt onmiddellijk aan onze klantenservice worden gemeld. De klant wordt gevraagd om een ​​geldig adres voor de levering van de goederen bij levering uur bieden.

In ieder geval, deze tijden zijn bij benadering: de orderbevestiging e-mail is een meer nauwkeurige schatting van levertijden naar de bestemming is.

De verzendkosten worden berekend op de grootte van het pakket en het land van bestemming bij de check-out na de waarde van de aankoop. Reclame kosten of kosten verbonden aan kan stimulans initiatieven soms verzendkosten worden toegepast kopen: Voor meer informatie verwijzen naar deze prijzen kunt u de juiste banners en gesloten communicatie betrekking hebben.

Gratis express is traceerbaarheid en snellere levering van de wereld aangeboden garanties voor aankopen boven een bepaald bedrag, dat hoger is gekochte producten.

Verzenden Status

Op levering, zal de consument een informatieve e-mail met vermelding van de zending identificatienummer, die kan worden gecontroleerd op de geselecteerde

Terug